TERMES I CONDICIONS GENERALS DE GARANTÍA  

1) La garantia dels productes de Percon cobreix possibles defectes de fabricació i de materials emprats per a la seva producció.

2) La garantia té una validesa de 8 anys per a tots els productes d'instal·lació fixa.

3) El comprador, perquè tingui dret a assistència en garantia, ha de guardar aquesta targeta de garantia dirigida per a tal fi.

4) La garantia és única i exclusivament per al titular de l'certificat de garantia que tingui el producte.

5) La garantia inclou la reparació i, quan no sigui possible, la substitució del producte, en cas que el producte sigui defectuós.

6) El Client es compromet a facilitar la instal·lació o el lloc en el qual es troba el producte per comprovar el defecte o l'anomalia. Posteriorment a la verificació es procedirà de conformitat amb les condicions i termes de garantia.

7) Aquesta garantia no cobreix els defectes provocats per un ús indegut, per tracte inadequat, deteriorament o altres accidents.

8) S'exclou específicament a qualsevol tipus de compensació per danys directes o indirectes causats a persones o materials que es derivin d'un ús indegut del producte.

9) Aquesta garantia té validesa únicament i exclusivament dins del territori espanyol.

10) Les connexions acoblades des Percon, tindran una garantia d'1 any, sempre que sigui un defecte de fabricació (mai per mal ús de la mateixa).

Si ho desitja pot descarregar la garantía oficial en PDF.

Product added to compare.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li donem la millor experiència en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc, assumirem que hi està d'acord.