Connexions de Fibra Òptica

Muntatges i reparacions a mida de connexions de fibra que cobreixen la gamma des de connectors tipus LC, SC, FC fins a connexions multcore i híbrids de fibra òptica tipus Neutrik OpticalCon, Lemo 3K.93C, Canare, Stratos, Telecast o Fibreco.

Connexions de cable de coure

Muntatges a mida i reparació de tota mena de connexions de vídeo, àudio, control per al Mercat multimèdia, audiovisual i Broadcast.

Suport tècnic

El nostre departament d'enginyeria ofereix un servei excel·lent prevenda assessorant en el disseny de projectes dels nostres clients i postvenda orientant i ajudant els instal·ladors encarregats del desenvolupament del projecte.

PERCON

Ja són més de 40 anys els que PERCON porta dedicats al disseny, fabricació i comercialització de solucions de cablatge professionals en els àmbits del Broadcast i Multimèdia.

Som una empresa totalment dedicada al desenvolupament, implementació i fabricació de solucions de cablatge a mida per a totes les necessitats del sector del BROADCAST (vídeo, àudio i control) així com per al sector multimèdia en general.

El nostre centre logístic es troba situat al Polígon Industrial Almeda a Cornellà de Llobregat a tan sols 20 minuts del centre de Barcelona.

Hi ha una part de la nau destinada exclusivament a emmagatzematge del material i una altra dedicada al tall al detall cobrint així qualsevol necessitat de longitud que tinguin els nostres clients.

MARQUES

Els nostres productes cobreixen una àmplia gamma de cables, connectors, connexions, accessoris i eines de primera qualitat que pretenen cobrir totes aquelles necessitats d'instal·lació de qualsevol projecte multimèdia i broadcast. A més, distribuïm i col·laborem amb marques internacionals de reconegut prestigi.

Així mateix, distribuïm marques reconegudes a nivell internacional com AVP, Opticis, Schill, Muxlab, Platinum entre d'altres.

DISTRIBUIDORS I DELEGATS

Comptem amb un equip de més de 40 especialistes tècnics, comercials i logístics per garantir el millor servei als nostres clients i assessorament tècnic.

Disposem d'una àmplia xarxa de distribuïdors per tot el món. Facilitant als nostres clients l'accés a tota la nostra gamma de productes i serveis de manera més ràpida i àgil.

Novetats Percon

Seleccionats de més de 3000 articles

Certificacions

Ens assegurem que els nostres productes, basant-nos en la normativa legal vigent, ofereixin els més bons valors elèctrics i mecànics del mercat.

Oficines

Diputación 203 Bajos

08011 (Barcelona) 

T. +34 93 4517830 | Fax.+34 93 3237588
central@percon.es

Magatzem

Carrer del Treball 37

08940 (Cornellà de Llobregat)

T. +34 93 4517830 | Fax.+34 93 3237588
central@percon.es

Follow us 1 on
INSTAGRAM
Product added to compare.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li donem la millor experiència en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc, assumirem que hi està d'acord.