Fires Percon Nacionals i Internacionals

 

Des de fa més de 40 anys en Percon estem present en els esdeveniments i Fires Percon nacionals i internacionals més importants de el sector Broadcast i Multimèdia.

En totes aquests esdeveniments Percon mostrarem les últimes novetats i oferirà demostracions dels productes als clients.

Ens agrada molt l’oportunitat que tenim a el poder anar a les fires, ja que és una manera de poder estar més a prop dels nostres clients i poder oferir les novetats d’una forma mes individualitzada.

Per tant, comptem amb un equip de més de 40 especialistes tècnics, comercials i logístics per garantir el millor servei als el client i assessorament tècnic i oferir una impressionant gamma de productes de qualitat superior per cobrir les necessitats de qualsevol projecte.

Seguint amb la nostra estratègia de servei que ens ha portat a augmentar constantment el nostre catàleg, els prestigiosos:

  • cables d’àudio,
  • vídeo, control
  • fibra òptica
  • i tot tipus de cables muntats de fabricació europea de Percon.

A més, estan ara acompanyats per tot un seguit d’articles relacionats com comprovadors, connectors, eines, rodets, etc.

Els nostres productes cobreixen una àmplia gamma de cables, connectors, accessoris i eines de primera qualitat.

A més distribuïm marques reconegudes a nivell internacional com AVP, Opticis, Schill, Muxlab, Platinum entre altres i les representem en totes les fires.

En conclusió, durant aquest temps l’equip Percon ha participat i participa en esdeveniments i trobades, des dels Estats Units, Amèrica Llatina, Europa, Àsia i Orient Pròxim.

Entre algunes de les fires, podem destacar la participació del nostre equip i la presència dels nostres productes en fires de renom com:

Ibc a Amsterdam, Nabshow a Las Vegas, Broadcast Àsia a Singapur, Cabsat a Dubai, Bitam a Madrid, Broadcast Índia, a Bombai, etc …

ferias percon