COVID-19 Percon

COVID-19  Informació de Percon

Benvolguts clients,

Per causes de l’brot de COVID-19 (Coronavirus) i de l’estat d’alarma decretat a Espanya, volem transmetre un missatge de compromís i tranquil·litat per part de la direcció i de tot l’equip que conformem Percon, així com de responsabilitat amb la seguretat i la salut de tota la societat.

La nostra activitat segueix i tots els membres de l’equip de Percon estan disponibles per seguir atenent totes les necessitats de sector en la modalitat de teletreball amb la part d’oficines, i amb un mínim de personal en la part de l’magatzem.

Per descomptat, en el cas dels nostres treballadors que han d’anar presencialment a treballar, en el nostre magatzem de Cornellà, hem previst totes les mesures de seguretat sanitària òptimes segons el govern, ja que per a nosaltres la seguretat dels nostres empleats és el més important.

D’aquesta manera podrem estar en actiu, i farem tot el possible per poder complir amb totes les necessitats dels nostres clients.

Gràcies per la vostra comprensió.

Cordialment,

La direcció

COVID-19 Percon