Percon al EG Mediatech 2019

 

Percon estarà present en la primera edició de la EG Mediatech 2019.
Aquesta edició tindrà lloc al Caire, Egipte del 6 al 8 de novembre del 2019.

Creiem que es tracta d’una excel·lent oportunitat per mostrar l’àmplia gamma de productes presents en el nostre catàleg, incloent els prestigiosos cables de Percon (vídeo, àudio, control, fibra òptica i multicores fabricats segons les necessitats dels nostres clients).

Així com accessoris relacionats com rodets, connectors professionals, eines de crimpat i peladores.

La indústria egípcia del broadcast i la multimèdia és considerada amb raó la més assentada i important de la regió del Pròxim Orient i el Nord d’Àfrica.

De manera que, seguint la seva política d’expansió constant, Percon serà un dels exhibidors de l’EG Mediatech .

Després de molts anys assistint a innombrables fires del sector a tot el món, creiem que aquest esdeveniment constitueix una magnífica oportunitat per presentar els nostres productes i serveis i reforçar la nostra presència al mercat, així com per establir contactes amb els professionals de la indústria entre els quals s’inclouen personal executiu, tècnics, enginyers, personal de vendes i màrqueting, consultors i integradors de sistemes als quals mostrar aspectes importants de les nostres solucions, les quals creiem que poden resultar-de gran interès.

Si us plau, no dubtin a visitar-nos al nostre estand K7 al Egypt International Exhibition Center.

Estarem realment encantats de ajudar-los a cobrir les seves necessitats i discutir les solucions de cablejat més adequades per als seus projectes.

Per tant, afrontar els reptes actuals en el camp de l’broadcast, les instal·lacions i el multimèdia.

Us esperem al Caire!

EG Mediatech 2019