Un any més Percon en Bitam Show 2019

 

Percon, com cada any, participarà en el Bitam Show 2019, fira de caràcter internacional que abasta els sectors broadcast, àudio i vídeo, en el stan nº 58.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de novembre, al Pavelló de Vidre del Recinte Firal de la Casa de Camp de Madrid.

Serà una oportunitat excepcional per conèixer de primera mà totes les novetats en matèria de Broadcast, IT, àudio, Mitja que Percon posa al vostre servei.

Bitam Show 2019 Show és una fira en constant evolució i creixement que reuneix professionals d’arreu del món. A més de la seva àmplia superfície expositiva, la fira ofereix jornades tècniques sobre temes d’actualitat i tecnologia audiovisual. Una oportunitat perfecta per donar a conèixer la marca i tenir contacte directe amb els clients.

 

¿ Vols aconseguir una acreditació gratuïta?

Percon us convida a la fira internacional de Broadcast, Bitam Show 2019 una fantàstica oportunitat per conèixer les últimes novetats en solucions UHD / 4K i tota la gamma de productes que possem a la vostra disposició.

Aconsegueix la teva acreditació gratuïta a través del codi QR inclòs en la invitació, o mitjançant la pàgina web  WWW.BITAMSHOW.COM/REGISTRO.ASP 

 

BITAM percon

 

Percon presentarà les novetat estrella d’aquest any:

 

CÓDI : PE-SOSK

  

El sistema de desplegament ràpid de Percon, permet un ràpid desplegament i recuperació de cables de fibra òptica tàctics utilitzats en aplicacions de desplegament en camp.

El sistema es fabrica utilitzant un polímer lleuger d’alt impacte que no és corrosiu i pot suportar temperatures extremes.

A més, el rodet compta amb un emmagatzematge de connector incorporat al centre del centre, així com una nansa extraïble per a una ràpida acció de Sidewinding. el disseny únic del rodet permet apilar i bloquejar per al transport o per al desplegament al campo.

El inserit d’escuma especialment dissenyat dins de la galleda permet l’emmagatzematge segur dels connectors quan no estan en ús.

El rodet està disponible en tres mides per emmagatzemar cables de fins a 1000 metres de longitud. Els rodets també es poden subministrar amb suports per a cables, kits de neteja de connectors i caixes de trànsit aprovades per l’exèrcit.

Bitam Show 2019

CÓDI 8709-R

 

Els nous patchs panels de Percon, són universals, i una alternativa per a altres patchs.

El Patch Panell Bulkheads Universal Percon 8709-R, té orificis de 16 x 24 mm per acceptar els connectors passants de format XLR amb opcions de casquets de muntatge roscats M3x0 .50.

Una tira d’etiquetatge de connector està ubicada a la part frontal i una barra d’alleugeriment de tensió de cable a la part posterior.

Es poden ultilizar tota la gamma de XLR, des de 3 pins fins a 7 pins, qualsevol d’ells es pot instal·lar en el patch panel.

Les aplicacions inclouen panells de pegats AV i de transmissió, panells d’entrada / sortida de senyals de MIL, metges, de control i instrumentació, etc.

Els acoblaments de 1U es poden carregar en fàbrica amb els connectors específics requerits pel dissenyador del sistema, incloent BNC, USB simple o doble o RJ45 amb cable intern Arnesos disponibles com demanat especial.

 

Bitam Show 2019

 

Aquets panells premontats simplifiquen l’acoblament del sistema, redueixen el temps de fabricació, el recompte de components i el costo.

La gamma de connectors d’alimentació permet als dissenyadors integrar fonts d’àudio, vídeo, digitals, òptiques, xarxes i dades en equips professionals per a aplicacions de difusió, il·luminació, àudio i in trials.

La gamma existent proporciona connectivitat analògica, digital i òptica a través de formats que inclouen Firewire, HDMI A-to-A i versions de BNC de 50 ohms, USB2 A-a-B i preses de canviador de B a A i USB3 a USB3 en diverses configuracions.

Aquest patch, està adaptat per afegir connectors, tant mascles i femelles, de Neutrik y Amphenol , juntament amb tapes cegues de Percon.

 

I com no ….

 

També tindrem les solucions UHD / 4K, per exemple, el nou cable coaxial de vídeo Silver + amb conductor central de coure banyat en plata per a aplicacions digitals.

També el connector BNC UHD / 8K 12GHz de 75 ohm d’alt rendiment amb cos de color negre i contactes intern i extern amb bany en or. Amb mesures de crimpat estàndard d’acord amb els requisits de SMPTE ST 2081-1 i ST 2082-1 per al seu ús en sistemes 6G-SDI i 12G-SDI, i ara també provats a 18 GHz.

També llança els seus nous MDU intel·ligents que oscil·len entre 10 i 32 ampers, des d’on podem monitoritzar el consum, apagar i encendre ports, gestionar alarmes, el consum global i tot des de la distancia.

Ens trobaràs a l’Stand 58, on estarem encantats d’atendre’t .

Informació sobre Percon

Som una empresa totalment dedicada al desenvolupament, implementació i fabricació de solucions de cablejat a mida per a totes les necessitats del sector del BROADCAST.

Per tant, els nostres  productes cobreixen una àmplia gamma de cables, connectors, accessoris i eines de primera qualitat.

A més distribuïm marques reconegudes a nivell internacional com AVP, Opticis, Schill, Muxlab, Platinum entre d’altres.

Seguint amb la nostra estratègia de servei que ens ha portat a augmentar constantment el nostre catàleg, els prestigiosos cables d’àudio, vídeo, control, fibra òptica.

I per supossat, tot tipus de cables muntats de fabricació europea de Percon estan ara acompanyats per tot un seguit d’articles relacionats com comprovadors, connectors, eines, rodets, etc.

Si esteu interessats en rebre més informació, com, per exemple, documents tècnics o mostres representatives dels nostres productes.

O simplement teniu algun dubte o qüestió sobre els nostres productes i serveis, si us plau, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Per tant, el nostre equip tècnic us ajudarà amb assessorament professional. Qualsevol comentari o suggeriment serà, així mateix, benvingut.

Sobretot, esperem rebre notícies vostres aviat i romanem a la vostra disposició en cas que necessiteu ajuda.

 

Bitam Show 2019